Šokoladinis batonėlis su marcipanų įdaru MAITRE TRUFFOUT MARZIPAN
Sudedamosios dalys: cukrus, migdolai 24 %, kakavos masė, vanduo, kakavos sviestas, gliukozės sirupas, emulsiklis: E322 (saulėgrąžų), stabilizatorius: E1103. Šokolade yra ne mažiau kaip 60 % kakavos sausųjų medžiagų. Sudėtyje gali būti riešutų, gliuteno, sojos ir pieno pėdsakų.
Maistinė ir energinė vertė (100 g): energinė vertė 1864 kJ / 444 kcal, riebalai 17,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,8 g, angliavandeniai 63,2 g, iš kurių cukrų 62,8 g, baltymai 6,1 g, druska < 0,01 g. Grynasis kiekis – 100 g. Laikyti sausoje vietoje, atokiau nuo karščio.
Kilmės šalis: Austrija.