Žarnyno floros pusiausvyrai.
Penkios, moksliškai dokumentais pagrįstų, pieno bakterijų padermės*.
Papildo kasdienę mitybą gyvybingomis balterijomis.
●Padermės, priklausančios 2 šeimoms: laktobaciloms ir bifidobakterijoms, kurios sudaro didžiąją mūsų organizmo mikrobiotos dalį.
●Penkių, moksliškai dokumentais pagrįstų pieno bakterijų sinergija, t.y. veikiamas kartu ir 8 milijardų šių bakterijų dozė, leidžia natūraliai išlaikyti žarnyno floros pusiausvyrą ir padeda kovoti su žarnyno diskomforto situacijomis (pilvo pūtimu, diegliams ir kt.), padeda palaikyti imunitetą.
●Šios penkios pieno bakterijų padermės buvo atrinktos dėl jų atsparumo skrandžio rūgštingumui, tulžies druskoms ir dėl stipraus sukibimo su žarnyno ląstelėmis. Jos gyvos patenka į žarnyną ir garantuoja gerą kolonizaciją.
Vienoje kapsulėje yra 20×109 KSV* gyvybingų pieno rūgšties bakterijų gamybos metu
●Lactobacillus paracei,
●Lactobacillus plantarum,
●Lactobacillus rhamnosus,
●Lactobacillus helveticus,
●Bifidobacterium breve.
*KSV- kolonijas sudarančių vienetų
Maisto papildas. 10 augalinės kilmės kapsulių. Grynasis kiekis 3,7 g.
Sudedamosios dalys: maltodekstrinas; mikroorganizmų kompleksas: Lactobacillus paracei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve; augalinės kilmės kapsulė (iš celiuliozės); lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos; antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi sojos ir pieno pėdsakai.
Vartojimas: 1 kapsulę per dieną nuryti užgeriant stikline vandens, geriausia valgio metu. Galima atidaryti kapsulę ir sumaišyti miltelius su maistu (jogurtu, vaisių tyre, kompotu ir kt.).
Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
*Moksliniai tyrimai:
•Lactobacillus paracasei: Fiche souche Lallemand Lactobacillus paracasei Lafti L26; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche Lallemand L paracasei HA 196).
•Lactobacillus rhamnosus: Fiche Lallemand Lactobacillus rhamnosus GG; Dossier scientifique Lallemand; Thibault 2004; Mangell 2002; Kianifar et al, 2015; Gawronska et al, 2007; Cruchet et al., 2015; Braegger et al., 2011; Simadibrata et al., 2013; Hongisto, S., et al., 2006.
•Lactobacillus helveticus: Fiche souche Lallemand L Lafti; Clancy, R.L ir kt., 2006 m; Fiche Lallemand Lactobacillus helveticus Lafti L10; Dossier scientifique Lallemand; Fiche souche L Heleveticus Lafti L10.
•Lactobacillus plantarum: Fiches souches L plantarum R1012 + B Breve HA129; Fiche Lallemand Lactobacillus plantarum Rosell-1012; Niedzielina, 2001; Levy, 1997; Hasslöf, 2010; Antonsson (review); Chlebcewicz-Szuba, 1998; Fiches souches L plantarum HA 119.
•Bifidobacterium lactis: Fiche Lallemand Bifidobacterium lactis HA-194; Cruchet et al, 2015; Braegger et al, 2011; Derrien et al, 2019; Fiche Lallemand.
Gamintojas: Vitavea, laboratoires Vitarmonyl, 85612 Montaigu, Prancūzija.